آخرین ارسالات
Get our toolbar!
Love Telling پیام sayeha به به همه دوستان: اینده از ان کسانی است که به زیبایی رویا هایشان ایمان دارند پیام بارانی به همه یاران ایرونی: بودنش نیازی است بالاتر از نفس کشیدن! خدا را می گویم. همیشه همراهتان پیام mehr@n به خودم...: متاسفانه بزرگترین اشتباهم تو زندگی اینه که هر موجود دو پایی رو ادم حساب میکنم....! پیام Saeed Z به به همه دوستان: بدون گفتگو رابطه ای وجود ندارد...بدون احترام عشقی وجود ندارد...بدون اعتماد دلبلی برای ادامه وجود ندارد... پیام Saeed Z به همه دوستان: برای کسی که با میل خودش رفته ، یک ثانیه دلتنگی هم حماقت محض است ... پیام یگانه به به همه دوستان: برای آدم نابینا شیشه و الماس فرقی نداره,پس اگه کسی قدرتو رو ندونست فکرنکن توشیشه ای,بلکه اون نابیناست.. پیام YEKTA به همه ی دوستان...: خوشبخت کسی است که شکوه رفتارش آفریننده ی لبخند زندگی در چهره ی دیگران باشد . . . پیام YEKTA به همه ی دوستان ...: شاید "درد" را از هر طرف بخوانی درد داشته باشد اما"درمان" که نباشی "نامرد" می شوی . . . پیام YEKTA به همه ی دوستان ...: اگر خود را برای آینده آماده نسازید بزودی متوجه خواهید شد که متعلق به گذشته هستید . . . پیام daneshjo به همه کس: مردم و تمام این است همه چیز...

  • چت باکس
    کاربران حاضر: 0
     
  • توجه : N/A
    Loading...
 
  • کاربران حاضر
     
  • هیچ کاربری حاضر نیست .
 
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: طرز تهیه انواع مربا ها

  1. #1

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile

    طرز تهیه انواع مربا ها

    مرباي گل محمدي

    مواد لازم:


    يك كيلو
    گل محمدي تازه
    يك كيلو
    شكر
    2 شيشه متوسط
    گلاب
    كمي
    گلبرگ رز آتشين براي خوشرنگ شدن رنگ مربا
    نصف استكان كوچك
    آبليمو

    طرز تهيه:
    گلبرگ هاي گل محمدي را تميز كرده ، آنها را در آب فراوان بشوئيد. سپس آنها را در صافي قرار دهيد تا آب گلبرگ ها كشيده شود. شكر و گلاب را در قابلمه نسبتاً بزرگي ريخته و بگذاريد شربت غليظ شود. سپس بگذاريد شربت كاملاً خنك شود. گلبرگ ها را در آن ريخته و گلبرگ هاي رز را هم در يك كيسه پارچه اي كوچك بريزيد و در كيسه را بسته و در قابلمه قرار دهيد . در ظرف را هم بگذاريد تا گلبرگ ها با بخار بپزد و شربت آن قوام بيايد. آبليمو را هم اضافه كنيد و پس از اين كه مربا خوشرنگ شد، كيسه را از مربا خارج كرده و شربت آن را امتحان كنيد. در صورتي كه مربا آماده بود، ظرف را از روي حرارت برداريد تا خنك شود و بعد آن را در شيشه بريزيد. لازم به تذكر است كه اين مربا يكي از لطيف ترين و خوش عطرترين مرباهاست و براي پخت آن دقت زيادي لازم است. گلبرگ ها را پس از چيدن فقط يك روز مي توان نگهداري كرد. براي پخت گلبرگ هاي خشك بهتر است پس از تميزكردن و شستن، آنها را يك ساعت در گلاب خيس كنيد تا براي پخت آماده شوند.

    ویرایش توسط Rozita : 07-06-2011 در ساعت 01:36 AM

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  2. 5 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), علیرضا (09-09-2012), مليكا (07-06-2011)

  3. #2

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    چگونگی تهیه

    مواد لازم:
    آلبالو هسته گرفته یک کیلو
    شکر ششصد گرم

    آلبالوها را بعد از هسته گرفتن در ظرفی میریزیم و شکر را لابلای آن میریزیم و میگذاریم مدت چند ساعت بماند و آب بیندازد. برای تهیه مربای آلبالو نیاز به اضافه کردن آب نیست چون خود آلبالوها به خوبی آب میاندازند.
    سپس ظرف را روی حرارت تند میگذاریم تا جوش بیاید و کف مربا را چند بار میگیریم ولی باید دقت کنیم مربا سرریز نشود، بعد میگذاریم شربت مربا قوام بیاید. بعد از جوش آمدن مدت نیم ساعت برای آماده شدن مربا کافی است.
    ویرایش توسط Rozita : 07-06-2011 در ساعت 01:35 AM

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  4. 3 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), مليكا (07-06-2011)

  5. #3

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    از كيوي نيز مانند اغلب ميوهها، براي درستكردن مربا استفاده ميكنند؛ بنابراين آن دسته از افرادي كه به دليل داشتن مشكلات گوارشي نميتوانند از اين ميوه خوشمزه ولي كمي ترش پاييزي و زمستاني استفاده كنند، مرباي كيوي جايگزين خوبي برايشان خواهد بود.
    مواد لازم:
    كيوي، يك كيلوگرم
    شكر، يك و نيم كيلوگرم
    جوهر ليمو، يك قاشق سوپخوري
    وانيل، نصف قاشق چايخوري
    طرز تهيه:
    1 – كيويها را شسته و پوست آن را به صورت نازك با چاقو بكنيد و سروته آن را نيز بزنيد. سپس هركدام را به قطر يك سانتيمتر حلقه حلقه كنيد.
    2 – در يك قابلمه استيل يا لعابي، حدود يك استكان آب بريزيد و مقدار يك و نيم كيلوگرم شكر را اضافه كنيد و روي حرارت ملايم اجاقگاز قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.پس از حلشدن شكر، حرارتدادن را ادامه دهيد تا شيره جوشيده و قوام آيد.
    كيويهاي حلقهحلقهشده را داخل شيره بريزيد و كمي حرارت دهيد. سپس جوهرليمو را به همراه وانيل به آن اضافه كنيد.
    توجه داشته باشيد كه اين مربا نبايد زياد بجوشد زيرا بافت كيوي نرم بوده و به سرعت له ميشود. بنابراين با اولين جوش، زير اجاقگاز را خاموش كنيد و پس از سردشدن، داخل شيشه بريزيد.
    نكته1: بهدليل آنكه كيوي پس از جوشيدن، رنگ اصلي خود را از دست ميدهد، ميتوانيد از رنگ سبز خوراكي مخصوص غذا استفاده كنيد. اين رنگ به صورت محلول در آب بوده يا به صورت پودري است كه ميتوانيد مقدار خيلي كمي از آن را در يك قاشق سوپخوري آب حل كرده و سپس به مربا اضافه كنيد.
    نكته2: باتوجه به اينكه رنگ مخصوص غذا معمولا خيلي غليظ است، ابتدا يكي دو قطره از آن را در مربا بريزيد و هم بزنيد، اگر كافي نبود، دوباره كمي ديگر اضافه كنيد تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآيد.
    نكته3: به جاي وانيل از هل يا كمي گلاب نيز ميتوانيد استفاده كنيد.

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  6. 4 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), مليكا (07-06-2011)

  7. #4

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    مواد لازم براي تهيه مرباي كدو:

    كدو حلوايي بزرگ...............................1 عدد
    شكر............................................ .....2 كيلو و نيم
    آهك............................................ .....300 گرم
    آب.............................................. ......10 ليتر
    آبليمو...................................... ...........1 قاشق غذا خوري
    گلاب.......................................... .......2 تا 3 قاشق غذاخوري
    مغز هل ساييده...................................... 2 قاشق چايخوري


    طرز تهيه:

    كدو حلوايي رو بشورين و قست گردن رو جدا كنين، بصورت حلقه اي برش بدين حالا پوست دورش و جدا كنين و در آخر هم بصورت مكعبي خرد كنين. درست مثل عكس.





    طرز تهيه آب آهك:
    تو يه سطل حدود 4 ليتر آب ميريزيم و معادل هر ليتر 4 قاشق غذاخوري ( سر پر ) آهك بريزين.

    نكته:
    آهك خطرناكه يادتون باشه كه حتما" از قاشق چوبي براي اين كار استفاده كنين و هنگامي كه
    آهك رو تو آب ميريزين صورتتون رو دور نگه دارين تا بخار حاصل از اين كار به صورتتون نخوره و تو حلقتون نره.

    بعد از اينكه آب و آهك رو با هم مخلوط كردين 1 ساعت بذارين بمونه و وقتي كه آهك ته نشين شد آب صاف رو روي كدو ها بريزين. درست مثل عكس.




    ميذاريم كدو ها به مدت 7 الي 8 ساعت تو آب آهك بمونه.
    البته من از شب تا صبح اونا رو تو آب آهك گذاشتم حدود 12 ساعت.
    و بعد ازاين مدت اونا رو از آب آهك در بيآرين و چند ساعتي هم تو آب سرد بذارين (5 ساعت) و تو اين مدت چند بار آبشو عوض كنين و در اخر بريزين تو آبكش.


    حالا آب و شكر رو اضافه كنين و بعد از اينكه شهد جوش اومد كدو ها رو بريزين توش و به مدت 4 ساعت بذارين جوش بخوره وقتي كه مربا قوام اومد 1 قاشق غذاخوري آبليمو و 2 قاشق غذاخوري گلاب و پودر هل رو بريزين و بعد از يكي دو جوش زير مربا رو خاموش كنين و بعد از اينكه كاملا" سرد شد تو شيشه بريزين.

    ویرایش توسط Rozita : 07-06-2011 در ساعت 01:36 AM

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  8. 4 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), مليكا (07-06-2011)

  9. #5

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    نكاتي كه در هنگام پخت مرباها، بايد مورد توجه قرار گيرد

    1 – ميوه هايي كه براي مربا در نظر مي گيريد ، سالم و بدون لك بوده و زياد رسيده نباشند .
    2 – در صورتي كه شكر تميز نبوده و رنگ آن زرد است ، مي توانيد براي هر يك كيلو شكر، يك عد سفيده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنيد و آن را به شربت در حال جوش اضافه كرده ، از صافي ظريف رد كنيد تا رنگ آن سفيد و شفاف شود .
    3 – براي اين كه مرباي مورد نظرتان نرم و لطيف شود ، حتماً ميوه ها را قبل از اضافه كردن به شكر، بپزيد ، زيرا شكر باعث سفت شدن پوست ميوه مي شود .
    4 – شربت مربا را آن قدر بجوشانيد تا قوام بيايد ، يعني اگر مقداري از مربا را در نعلبكي بريزيد و با يك قاشق وسط آن خطي بكشيد ، دو قسمت كاملاً جدا به وجود بيايد .
    5 – هميشه براي يك كيلو ميوه ي ترش ، يك كيلو شكر و براي يك كيلو ميوه ي شيرين ، 750 گرم شكر در نظر بگيريد .
    6 – هيچ وقت مرباي گرم را در شيشه نريزيد . صبر كنيد تا خنك شود .
    8 – براي جلوگيري از شكرك زدن مرباي ميوه هاي شيرين از آبليمو استفاده كنيد . علت شكرك زدن مربا، جوشيدن بيش از حد آن است. در اين شرايط بهتر است يك تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه كرده، بگذاريد 4-3 جوش بزند. سپس كمي آبليمو به آن اضافه كنيد تا شكرك مربا برطرف شود .
    9 – ممكن است مربا بعد از مدتي كپك بزند. در اين شرايط شربت مربا به اندازه كافي ، قوام نيامده است. براي برطرف كردن اين مشكل بايد مقداري شكر به مربا اضافه كرده، بگذاريد كمي بجوشد . فراموش نكنيد در صورتي مي توانيد اين كار را انجام دهيد كه مقدار كپك آن كم باشد و ترش نشده باشد .
    10 – هميشه، آبليمو را 15-10 دقيقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روي حرارت به آن اضافه كنيد .
    11 – ظرفي را كه براي پخت مربا استفاده مي كنيد ، بايد لعابي باشد ، به جز مرباي به كه بهتر است درظرف مسي پخته شود.
    12 – موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذاريد تا رنگ آن تغيير نكند ، به جز مرباي به كه بايد حتماً در ظرف را بگذاريد تا رنگ آن سرخ ارغواني شود .
    ویرایش توسط Rozita : 07-06-2011 در ساعت 01:37 AM

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  10. 4 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), مليكا (07-06-2011)

  11. #6

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    مربای توت‌فرنگی با مایکروفر

    این روزها ازجمله دغدغه‌های خانم‌های کدبانو، پختن مرباهای مختلف با میوه‌های فصل است که در بهار و اوایل تابستان معمولا این جریان با درست‌کردن مربای توت‌فرنگی شروع می‌شود.
    حالا اگر شما از آن جمله خانم‌های پرمشغله هستید که به‌رغم میلتان هنوز فرصت نکرده‌اید، مربای توت‌فرنگی موردنیاز برای بقیه فصل‌های سال را درست کنید، نگران نباشید. شما می‌توانید این مربا را در مدت زمانی کمتر از یک‌ ساعت در مایکروفر تهیه کنید.

    به این ترتیب دیگر لازم نیست امسال از پختن مربای توت‌فرنگی صرف‌نظر کنید و به مرباهای آماده کارخانه‌ای رو بیاورید. مقداری توت‌فرنگی بخرید و یک ساعت بعد مربای آماده را تحویل بگیرید.مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی این مربا: 30 دقیقه
    مدت‌زمان لازم برای پخت: 30 تا 33 دقیقه ودرنهایت هم 4 پیمانه مربا خواهید داشت.
    مواد لازم:
    - توت‌فرنگی ریز؛ 4 پیمانه
    - شکر؛ 4 پیمانه
    - آب لیموترش؛ یک قاشق سوپ‌خوری



    روش پخت:
    1 – ابتدا توت‌فرنگی‌ها را شسته و برگ‌های قسمت بالایی آن را بکنید، سپس در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، کاسه‌ای بزرگ آماده کنید و توت‌فرنگی را به همراه شکر در آن بریزید و صبر کنید تا آب بیندازد.
    2 – بعد از آنکه توت‌فرنگی آب انداخت، مخلوط را در مایکروفر قرارداده و بدون در روی حداکثر قدرت و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که آب آن شروع به جوشیدن کند، حرارت دهید. در این فاصله گاهی مخلوط توت‌فرنگی و شکر را هم بزنید.
    3 – پس از این مدت، آب لیموترش را اضافه کنید و با همان قدرت، به مدت 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مربا غلیظ شود، حرارت دهید.
    نکته: برای اینکه از آماده‌شدن شیره مربا مطمئن شوید، یک قاشق سوپ‌خوری از شیره مربا را در یک نعلبکی حاوی آب سرد بریزید و 2 تا 3 دقیقه صبر کنید. گر شیره مربا به‌صورت لایه‌ای روی آب قرار گرفت و با کج‌کردن نعلبکی، این لایه چین‌خوردگی پیدا کرد، مربا آماده است. در غیر این صورت، 2 تا 3 دقیقه دیگر حرارت‌دادن در مایکروفر را با حداکثر قدرت ادامه دهید.
    ویرایش توسط ROZHAN : 03-24-2012 در ساعت 11:38 AM دلیل: اپلود نشدن عکس از ایرونی انلاین

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  12. 4 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), مليكا (07-06-2011)

  13. #7

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    مربای بالنگ
    مواد لازم :

    بهار نارنج 3000 گرم
    شكر 2500 گرم
    آب لیموترش 0.5 فنجان
    هل 1 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ 1 عدد

    طرز تهیه :

    برای تهیه مربای بالنگ ممکن است از بالنگ تازه یا خشک استفاده کرد و چون معمولا بالنگ خشک بیشتر در دسترس است طرز تهیه آن اول داده می شود و سپس تهیه مربای بالنگ تازه داده می شود :
    تهیه مربا با بالنگ خشک :
    با لنگ را یک روز در آبسرد خیس می کنیم تا کاملا نرم شود بعد با کارد تیزی روی پوست آنرا میتراشیم و نه آنکه بکلی پوست آن گرفته شود زیرا هر قدر پوست آن بیشتر گرفته شود عطر آن کمتر میشود بعد بالنگ را در آبجوش دوباره میجوشانیم تا مغز آن پخته و نرم شود 10 تا 12 ساعت آنرا در آب سرد میریزیم دو سه بار آب آنرا عوض میکنیم و کمی از آنرا میچشیم باید تلخی نداشته باشد.
    بعد پارچه روی میز میکشیم و بالنگها را روی پارچه میچینیم تا آب زیادی آن گرفته شود و بالنگ آماده شده را وزن میکنیم و دو برابر وزن آن شکر در نظر میگیریم یعنی به نسبت 1.5 کیلو بالنگ 3 کیلو شکر کافیست شکر را در ظرفی میریزیم 6 لیوان آب روی آن میریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط میکنیم و شربت را میجوشانیم و از پارچه نازک رد میکنیم تا شکر تمیز شود بعد بالنگهای آماده را در این شربت میریزیم و میجوشانیم تا شربت کاملا غلیظ شده قوام بیاید و در اخر کار نصف استکان آبلیمو در ان میریزیم و چند جوش که زد از روی اتش بر میداریم و بعد از سرد شدن در شیشه میریزیم .
    تهیه مربا با بالنگ تازه :
    بالنگ را به چهار قاچ میکنیم و قسمت تخم و لیزی و سط آنرا میگیریم و باریک باریک به پهنای 3 تا 4 سانت میبریم و قطعه را بشکل لوزی یا چهار گوش خرد میکنیم در صورتیکه بخواهیم مربا ترد شود آنرا 10 تا 12 ساعت در آب آهک میخوابانیم و در صورتیکه بخواهیم نرم شود آب آهک لازم ندارد در صورت گذراندن در آب آهک آنرا چند آب میشوئیم و بعد دوباره در آب میجوشانیم مغز آن نرم که شد 24 ساعت آنها را در آب سرد میریزیم و مرتب آب انرا عئض میکنیم و میچشیم تلخی آن که گرفته شد انها را مثل مربای بالنگ روی پارچه پهن میکنیم که آب آن گرفته شود بعد دو برابر وزن آن شکر در نظر میگیریم و 6 لیوان آب روی آن میریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط میکنیم و شربت را میجوشانیم و از پارچه نازک رد میکنیم تا شکر تمیز شود بعد بالنگهای آماده را در این شربت میریزیم و میجوشانیم تا شربت کاملا غلیظ شده قوام بیاید و در اخر کار نصف استکان آبلیمو در ان میریزیم و چند جوش که زد از روی اتش بر میداریم و بعد از سرد شدن در شیشه میریزیم .
    تهیه آب آهک :
    به نسبت هر یک کیلو بالنگ یک کیلو آهک را در 5 تا 6 لیوان آب سرد حل میکنیم بهم میزنیم و میگذاریم آهک کاملا رسوب کند و بعد آب زلال آنرا روی بالنگ میریزیم و بعد 2 تا 3 ساعت بالنگ را مطابق دستور بالا آماده میکنیم .
    ویرایش توسط Rozita : 07-06-2011 در ساعت 01:42 AM

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  14. 4 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), مليكا (07-06-2011)

  15. #8

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    مربای بهار نارنج




    مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوش‌عطروطعم است كه خوردن آن نه‌تنها همراه كره یا خامه بسیار می‌چسبد
    بلكه آن را می‌توانید با چای به‌عنوان عصرانه نیز میل كنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

    مواد لازم:
    -گل بهار نارنج؛ یك كیلوگرم
    -شكر؛ یك كیلوگرم
    -آب‌لیمو ترش؛ 2قاشق سوپ‌خوری

    روش تهیه:
    1 -با توجه به اینكه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی‌در‌پی این تلخی را از بین ببرید. پس ابتدا شكوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبكش كنید. این كار را دو تا سه بار تكرار كنید و بعد آنها را به‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس كنید. در این فاصله نیز آب آنها را یكی دوبار عوض كنید. به این ترتیب، دیگر تلخی بهار نارنج كاملا گرفته می‌شود.
    2 - شكر را همراه 3پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شكر در آب حل شود. سپس بهارنارنج را به محلول آب و شكر اضافه كنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا مربا قوام آید.
    نكته: اگر می‌خواهید شكوفه‌های بهارنارنج حالت‌ ترد داشته باشند، می‌توانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهك خیس كنید، بعد از چند بار آبكشی مراحل پخت را انجام دهید.

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  16. 4 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), مليكا (07-06-2011)

  17. #9

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    مربای تمشک
    مواد لازم :

    تمشك 3000 گرم
    شكر 1000 گرم

    طرز تهیه :

    تمشک بی دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آنرا در لگن لعابی بی عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید . همینکه شکرش بخورد تمشک رفت آنرا برداشته از صافی گذرانده دانه های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  18. 4 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), مليكا (07-06-2011)

  19. #10

    امتیاز ها: 48,026, درجه : 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    فعالیت کلی : 4.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Array Rozita آواتار ها


    your profile
    هیچ وقت فاصله هاحریف خاطره ها نمی شن
    شـمـاره کاربری
    108
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    8,596
    امتیازها
    48,026
    درجه
    100
    تشکر
    39,121
    24,004 بار در 8,336 ارسال تشکر شده است .
    حالت من
    Mamooli
    your profile
    مربای گیلاس
    مواد لازم :

    گیلاس ترش 3000 گرم
    شكر 3000 گرم
    وانیل 2.35 گرم
    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    طرز تهیه :

    گیلاس درشت و سالم را بدقت با سنجاق دو شاخه هسته اش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آنرا صاف نموده روی آتش بارش کنید . سپس گیلاسها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاسها نفوذ کند . آنگاه به آن قدری وانیل بزنید ، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید .

    تکه ای از تو در وجودم هست

    که دلتنگیم

    را باعث میشود



  20. 4 کاربر زیر از Rozita به خاطر ارسال این مطلب مفید تشکر کرده اند :

    picaso (09-09-2012), ROZHAN (03-24-2012), YASSER (07-06-2011), مليكا (07-06-2011)

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •