آخرین ارسالات
Get our toolbar!
Love Telling پیام هایدا به ....: خداهمانیست که مامیخواهیم..کاش ماآن بودیم که خدامیخواست!! پیام هایدا به همه گلا...: اگردیگران خوبیهایت رافراموش کردند"توخوب بودنت رافراموش نکن... پیام YEKTA به همه دوستان....: در دوستیهایمان به جای اینکه دنبال تفاوتهایمان باشیم بهتر است به دنبال شباهتهایمان بگردیم ... پیام YEKTA به همه دوستان.....: باد با چراغ خاموش کاری ندارد اگر در سختی هستی ، بدان که روشنی ..... پیام YEKTA به همه دوستان....: هرگز در زندگی این دو را ابراز نکنید اول ، آنچه نیستید دوم ، همه ی آنچه هستید . . . پیام majid1371 به hdv,kd: خیلی دوستت دارم ، ده تا !!! مثل روزهای کودکی مان ! عمیق ، پاک و بسیــار … پیام majid1371 به ایرونی .: حماقت چیست…؟ این که من… تو را… با تمام بدی هایی که در حقم میکنی…!! هنوز… دوست دارم پیام par!sa به ***: هیچ کس توی زندگی ما، دائمی نمی شود...! پیام زارا به به دوست: ازشیشه باش اما به همه بگو ازسنگم . مردم این زمانه فقط به دنبال شکستند. پیام nelital به دوستان: می کوشم غــــم هایم را غـــرق کنم اما بی شرف ها یاد گرفته اند شــنا کنند ......(زنده یادحسین پناهی)

• چت باکس
    کاربران حاضر: 0

• توجه : N/A
    Loading...

• کاربران حاضر

• هیچ کاربری حاضر نیست .

پیام سیستم

این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از وجود این لینک اطمینان دارید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.